Margaréta csoport

A Margaréta csoport bemutatása

Csoportunkat a Bugyi Nagyközségi Napköziotthonos Óvoda központi óvodájában találhatjátok. Jelenleg 27 vegyes életkorú gyermek lakja a csoportszobánkat. Életünk csupa móka és kacagás, természetesen bizonyos korlátok közé szorítva. Csoportszobánk dekorációját úgy az évszakok váltakozásához, mint az adott témaheteinkhez igazítjuk. Célunk, hogy minden gyermek megtalálja az egyéniségének és temperamentumának megfelelő tevékenységet, játékot és ezek által a megfelelő tempóban fejlődjék.

Pár szó rólunk, felnőttekről: 

Molnár Melinda, Melinda óvó néni vagyok, óvodapedagógus.

2000 óta dolgozom óvodapedagógusként, 2016-ban fejlesztő-differenciáló szakon végeztem. Munkám során igyekszem játékosan hozzá segíteni a gyermekeket a fejlődéshez. A tevékenységeket úgy alakítjuk, hogy minden gyermek a maga ütemében, szeretetteljes, biztonságos légkörben fejlődhessen. 

pastedGraphic.png

Pápa-Sipos Veronika, Vera néni vagyok, óvodapedagógus. 

2014-ben kezdtem óvodai munkásságomat, ám kezdetben pedagógiai asszisztensként: 1 éves szakmai tapasztalat után felvételiztem óvodapedagógus képzésre. Mivel szakmai tapasztalattal a hátam mögött, munka mellett végeztem el a főiskolát, úgy gondolom, talán ez is jelzi a pálya melletti elköteleződésemet. A gyerekek iránti szeretetem, a kreativitásom, a lelkiismeretességem miatt hiszem, hogy végre megtaláltam a nekem szánt hivatást.

pastedGraphic_1.png

Timák Mónika, Mónika néni vagyok, óvodai dajka.  

24 éve dolgozom dajkaként. Hiszem, hogy a gyerekeknek és a kollégáimnak a jelenlétem és segítségem megkönnyíti a mindennapokat. A csoportunk része vagyok, osztozom a pedagógusok elveivel. 

pastedGraphic_2.png

Skip to content